ROUTEBESCHRIJVING

Auto

Vanaf de Ringweg A 10 Amsterdam neemt u de afslag S 112 (Duivendrecht) Onderaan de afslag rijdt u linksaf richting centrum. U rijdt nu op de Gooiseweg. Aan het eind van de Gooiseweg nadert u de rotonde, het Prins Bernhardplein. Op de rotonde rechts aanhouden. U rijdt de Wibautstraat in. Direct links voorsorteren. Na het spoorwegviaduct meteen de eerste afslag naar links nemen. Dit is een kleine voorsorteerstrook. U rijdt de Graaf Florisstraat in. Aan het einde naar rechts, de Weesperzijde op. Het kantoor van DELZENNE is op nummer 69.

Openbaar vervoer
Vanaf station Amsterdam-Centraal
Met de metro naar het station Wibautstraat (4e halte). Neem op dit station de uitgang Grensstraat. Na de uitgang linksom de Wibautstraat op en dan de eerste straat rechts (Grensstraat). Aan het eind van deze straat staat op de hoek rechts het kantoor van DELZENNE.

Vanaf station Amstel
Met de metro richting Centraal Station. Uitstappen bij station Wibautstraat (1e halte). Neem op dit station de uitgang Grensstraat. Na de uitgang linksom de Wibautstraat op en dan de eerste straat rechts (Grensstraat). Aan het eind van deze straat staat op de hoek rechts het kantoor van DELZENNE.

Plattegrond